Tomera markkinointiassistentti, Joensuu
< Takaisin työpaikat sivulle

Halutaan: Tomera markkinointiassistentti, Joensuu

Tomera markkinointiassistentti, Joensuu

Arcusys Oy on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut yritys. Ennakoiva analytiikka, it-asiantuntijapalvelut ja tietojärjestelmäratkaisut ovat myös vahvaa osaamistamme. Meillä työskentelee 145 arcusyslaista, joiden jokapäivästä työtä ohjaavat arvomme yhteisöllisyys, kehittyminen, vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä asetat nämä arvot korkealle henkilökohtaisessa arvoasteikossasi.

Yrityksemme kasvaessa vauhdilla haemme tomeraa ja suurella sydämellä työhönsä suhtautuvaa markkinointiassistenttia tiimimme vahvistukseksi Joensuuhun. 

Työssäsi toimit monipuolisissa markkinoinnin tehtävissä osana markkinointi- ja viestintätiimiä. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu mm. markkinointitapahtumien organisoiminen, online- & offlinemateriaalien koordinointi ja toimittajasuhteiden hoito. Lisäksi työpäiviäsi täyttää erilaisten markkinointikampanjoiden ideointi, suunnittelu ja toteutus, sisältömarkkinointi ja sisällön tuottaminen markkinoinnin automaatiota hyödyntäen niin kotimaassa kuin ulkomaisilla markkinoilla.

Visiomme tulevasta tiimiläisestä on seuraavanlainen:

 •  Sinulla on aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
   
 •  Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia
   
 •  Asenteesi tekemiseen on oma-aloitteinen sekä innostunut
   
 •  Tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa
   
 •  Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä
   
 •  Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet nopea oppimaan uutta
   
 •  Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Lisäplussaa sinulle ropisee, jos olet työssäsi hyödyntänyt sosiaalista mediaa ja/tai ohjelmistoala on sinulle työympäristönä tuttu. Korkeakoulututkinto markkinoinnin puolelta katsotaan eduksesi. 

Tuo osaamisesi meille, niin tarjoamme sinulle takuulla mielenkiintoista työtä yhdessä Suomen parhaaksi palkitussa työpaikassa. (Great Place to Work® Finland). Meillä työntekijöistä välitetään aidosti ja kehitymme yhdessä työntekijöidemme mukana. Myös yrityksemme viestintä hoidetaan avoimesti, joten meillä ei tarvitse arvuutella missä milloinkin mennään. Lisäksi meillä on käytössä laaja skaala työsuhde-etuja lounasseteleistä sairauskuluvakuutuksiin ja yhteiseen tekemiseen niin työssä, kuin työajan ulkopuolellakin. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua mahdolliseen uuteen tiimikaveriisi Annaan täältä.

Työpaikkasi sijaitsee siis Joensuussa. Jos et ole vielä niin onnekas, että asut tässä Pohjois-Karjalan kruununjalokivessä, autamme kaikin tavoin kotiutumisessa uuteen kotikaupunkiisi.

Hakuaika päättyy 28.4.2017, mutta hae paikkaa välittömästi, sillä täytämme paikan oikean henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemukseesi palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkoisin klo 14.00-16.00 (hakuajan ollessa auki) markkinointipäällikkömme Nea p. 0400 254410. 

Jätä hakemus

Seuraava: Avoin hakemus