Sähköinen asiointi
< Takaisin palvelut sivulle

Sähköinen asiointi

Kehitä ja myy enemmän

Tietoverkossa yritykselle avautuu entistä paremmat mahdollisuudet tarjota asiakkaille lisätietoja tuotteista ja palveluista – ja tehdä lisää kauppaa. Sähköinen asiointi tuo joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Tietoverkon avulla asiakkaamme voivat kehittää asiakasviestintää, myyntiä, markkinointia, maksuliikennettä, asiakaspalvelua, hankintaa, varastonhallintaa ja jakelua.

Kuntalainen ansaitsee palvelua

Kuntalaisen ja kuntapalvelujen kohtaaminen nopeammin, sujuvammin ja pienemmillä kustannuksilla – kyllä! Ratkaisujemme avulla kuntalainen voi hoitaa ja seurata omien asioidensa käsittelyä helposti. Sähköisen asioinnin avulla käsittelyajassa voidaan saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä paperien liikutteluun verrattuna.

Ratkaisuja ihmisten arkeen

Arcusysin kehittämät palvelut soveltuvat monenlaisiin kunnan käyttötarkoituksiin aina päiväkoti- ja toimeentulohakemuksista venepaikkojen hakemiseen. Palvelujamme käyttävät kunnissa mm. hallinto- ja talouspalvelut, ympäristövirastot, tekniset palvelut, asiakaspalvelukeskukset, sivistyspalvelut, sosiaali- ja terveydenhuolto.

 


Seuraava: Teknologiamme
Edellinen: Valamis-oppimisympäristö