Pohjois-Karjalan Sähkö
< Takaisin caset sivulle

Pohjois-Karjalan Sähkö

Pohjois-Karjalan Sähkö paransi palvelujen käytettävyyttä

Toteutimme Pohjois-Karjalan Sähkön julkisten verkkosivujen uudistuksen. PKS:lle asiakaslähtöisyys sivuston suunnittelussa oli kaiken keskiössä. Haluttiin rakentaa verkkosivut, jotka kokoavat erillään olevat palvelut yhdeksi selkeäksi ja sujuvasti toimivaksi kokonaisuudeksi. Käytettävyyden lisäksi erityisen tärkeää oli huomioida sivuston ja tuoteilmeiden laadukas toteutus. 

Työ lähti liikkeelle julkaisujärjestelmän vaihdosta. Vaatimuksena oli järkevin kustannuksin toteutettava järjestelmä, joka mahdollistaa jatkuvan kehityksen nyt ja tulevaisuudessa. Pohjois-Karjalan Sähkö valitsi järjestelmäksi Liferayn avoimen lähdekoodin portaalialustan, joka mahdollistaa sivuston jatkokehittämisen ja muokkaamisen kustannustehokkaasti. 

Uudistuksen toteuttajan valinnassa tärkeää oli, että toimittajalla on riittävät resurssit, hyvät toimintamallit, asiantuntemusta alasta sekä ymmärrystä asiakkaan odotuksista, tuotekehitys- ja markkinointipäällikkö Kimmo Tolvanen kuvailee toimittajan valintaa.

Käyttäjäystävällinen sivuston edut:

  • asiakkaan käyttökokemuksen paraneminen ja tehostaa asiakaspalvelun työtä
  • palveluiden selkeys visuaalisuuden ja tuoteilmeiden laadukkaan toteutuksen ansiosta
  • integroinnit taustajärjestelmiin lisäävät toiminnallisuuksia
  • valittu portaalialusta mahdollistaa aktiivisen jatkokehityksen
  • nopeat tukipalvelut 

Arcusysin vahvuus on tekninen osaaminen. Heillä kyllä koodi vääntyy eikä ole toimituskyvyn puolestakaan tarvinnut olla huolissaan, tuotekehitys- ja markkinointipäällikkö Kimmo Tolvanen toteaa.

 


Edellinen: Lappeenrannan teknillinen yliopisto