Miksi valita Arcusys?

Miksi valita Arcusys?

Olemme kansainvälisesti kasvava Liferay kehittäjäyritys, jossa työskentelee Suomen parhaat avoimen lähdekoodin asiantuntijat. Meillä on jo vuosien kokemus Liferay teknologiasta ja osaamisemme Liferay projektien toimittajana on maailman kärkitasoa. Vastuullisuus, avoimuus, jatkuva kehittyminen sekä asiakkaan menestys ovat koodimme kumppanuuteen.
Liferay Platinum Partner

Liferay Platinum Partner

Asiantuntemuksemme ja roolimme avoimen lähdekoodin kehittäjäyrityksenä on tehnyt meistä virallisen Liferay Platina-kumppanin.
Great Place to Work

Great Place to Work

Olemme Suomen 4. paras työpaikka Great Place to Work - instituutin tutkimukseen pohjautuvan listauksen perusteella. Olemme olleet listauksessa mukana vuosina 2013-2015.
Deloitte - Technology Fast 50

Deloitte - Technology Fast 50

Olemme 12. sijalla Deloitten Technology Fast 50 Finland 2014 - listalla. Listauksessa etsitään vuosittain 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa.
Liferay Marketplace App winner

Liferay Marketplace App winner

Olemme voittaneet tuotekehityksellämme kahtena peräkkäisenä vuotena Liferay Marketplace App - kilpailun. Kilpailussa etsitään vuosittain kansainvälisesti parasta Liferay sovellusta.
Rating Alfa-luottoluokitus

Rating Alfa-luottoluokitus

Olemme saavuttaneet Rating Alfa-luottoluokituksen 2010-2015. Luokitus on merkki pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Asiakkaalle räätälöidyt ratkaisut

Ensisijaisena tavoitteenamme on asiakkaidemme menestys. Haluamme ymmärtää syyt asiakkaidemme tarpeiden taustalla, jotta pystymme tarjoamaan heille parhaita avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Meidän osaamistamme on kaivaa asiakkaillemme kokonaisuudesta esille olennainen - kuunnellen, kysyen ja kyseenalaistaen. Toimitamme asiakkaillemme nimenomaisesti heitä varten räätälöityjä ratkaisuja, jotka on tarkoitettu kestämään.

Katso
Tutustu meihin

Jatkuva kehittyminen

Meitä yhdistää halu mennä rohkeasti kohti uusia ratkaisuja ja meistä jokainen haluaa jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan. Emme koe työtä pelkästään työnä, vaan mahdollisuutena kehittyä ja työskennellä asioiden parissa, joista olemme aidosti kiinnostuneita. Takaamme myös asiakkaillemme kokoaikaisen tuen sekä jatkokehityksen saatavuuden. 

Projekti eteni hyvin laaditun aikataulun mukaisesti. Lisäksi Liferay on osoittautunut erityisesti päivittäjien kannalta helppokäyttöiseksi ratkaisuksi. Katariina Hopponen
Luontoon.fi-palvelun päätoimittaja
Yhteistyö Arcusysin kanssa on ollut erittäin joustavaa. Projektin osien jatkuva priorisointi, aktiivinen yhteydenpito sekä säännölliset työpalaverit toivat projektiin dynaamisuutta. Jukka Kaartinen
SOK

Kustannustehokas ratkaisu

Olemme keskittyneet avoimen lähdekoodin teknologiaan, mikä tekee meistä kustannustehokkaan, aikatauluissa pysyvän ja turvallisen toimittajan. Liferay itsessään on luotettava ja monipuolinen kansainvälinen portaaliratkaisu, jonka ominaisuudet taipuvat moneen. Näin ollen se on täydellinen valinta Arcusysin asiakaslähtöiseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin.

Kiinnostuitko? 
Pyydä maksuton kartoitus yrityksellesi:
Janne Hietala, CCO Chief Commercial Officer
janne.hietala@arcusys.fi 
+358 40 831 4245


Seuraava: Kumppanina Liferay
Edellinen: Valamis-oppimisympäristö