Liferay-portaaliratkaisut ja- lisenssit
< Takaisin palvelut sivulle

Liferay-portaaliratkaisut

Arcusysin palvelutuotanto perustuu avoimen lähdekoodin ratkaisuihin, erityisesti Liferay-teknologiaan. Liferay on luotettava ja monipuolinen kansainvälinen portaaliratkaisu, jonka ominaisuudet taipuvat moneen. Näin ollen se on täydellinen Arcusysin asiakaslähtöiseen toimintamalliin.

Liferay ei aseta rajoja, vaan soveltuu loistavasti erikokoisten ja eri toimialoilla toimivien organisaatioiden tarpeisiin. Liferay-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja on hyödynnetty muun muassa isoissa valtiohallinnon organisaatioissa, jotka hakevat säästöjä keskittämällä verkkopalveluita ja sähköistä asiointia. Tämän mahdollistaa Liferayn integraatiomahdollisuudet, sillä se integroituu saumattomasti lukuisiin eri taustajärjestelmiin ja tarjoaa toimivan ja modernin käyttöliittymätoteutuksen.

Monipuolinen ratkaisu

Liferay-portaaliratkaisuissa eri lähteistä, tietojärjestelmistä ja toimintaprosesseista koottu tieto saadaan palvelemaan erilaisia organisaatioita mahdollisimman kustannustehokkaasti. Portaaliin on mahdollista yhdistää muun muassa sähköisen asioinnin ratkaisut, verkkokauppa, perinteiset www-sivustot ja tietoa kokoavat intranet- ja extranet -ratkaisut. Portaali on käyttökelpoinen työväline myös tilaus- ja toimitusketjun hallinnan ratkaisuihin sekä yrityksen johdon käyttöön suunnattuihin raportointiratkaisuihin.

Liferay portaalialusta mahdollistaa vaativien ja moniulotteisten ratkaisujen toteutuksen ilman mittavia järjestelmätoteutuksia. Ratkaisu itsessään tarjoaa sisällönhallintajärjestelmän ja laajan valikoiman yhteisötyökaluja. Tuotamme alustalle asiakkaan toivomusten mukaisia työkaluja sekä toimintoja. Kaiken keskiössä on asiakkaan tarve, johon me Arcusysillä pystymme vastaamaan juuri Liferayn avulla.

Virallinen Liferay Platina-kumppanuus

Liferay on kansainvälisesti johtava avoimen lähdekoodin portaaliratkaisu. Olemme ylpeitä, että Liferay on noteerannut asiantuntemuksemme Liferay kehittäjinä ja tehnyt meistä virallisen Liferay Platina-kumppanin. Näin olemme etunenässä mukana kaikessa Liferayhin liittyvässä kehitystyössä. Liferay-yhteistyöstämme on selkeää hyötyä asiakkaillemme, sillä yhteistyösopimus varmistaa kehitystyön ja tuotannon jatkuvuuden sekä kokoaikaisen asiakastuen saatavuuden.

Liferay lisenssit

Haluatko tietää, mitä Liferay lisenssi maksaa? Täyttämällä alustavan tarvekartoituksen ja lähettämällä tiedot meille, saat tiedot kätevästi sähköpostiisi. Voit täyttää Liferay hintalaskurin täällä.


Seuraava: Liferay - Järjestelmäkehitys