Kumppanina Liferay

Kumppanina Liferay

Liferay on kansainvälisesti johtava avoimen lähdekoodin portaaliratkaisu. Liferayn moderni käyttöliittymä sisältää paljon käyttökelpoisia ominaisuuksia, joita on helppo muokata uusien trendien ja teknologisen kehityksen mukaan. Liferay-teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja on hyödynnetty muun muassa isoissa valtiohallinnon organisaatioissa, jotka hakevat säästöjä keskittämällä verkkopalveluita ja sähköistä asiointia.
Liferay on tehty asiakkaalle

Liferay on tehty asiakkaalle

Liferay on tehty asiakasta varten, joten se sopii täydellisesti Arcusysin asiakaslähtöiseen toimintamalliin. Liferayn integroitavuus auttaa asiakkaita luomaan hyödyllisiä portaaleita, jotka täyttävät asiakkaan käyttötarpeet tehokkaasti ja tuottavasti.
Taustalla Liferayn koko kehittäjäjoukko

Taustalla Liferayn koko kehittäjäjoukko

Liferayn toimittajaverkosto on erittäin laaja ja tuotteelle löytyy palvelutoimittajia joka puolelta maailmaa. Yhteistyösopimus verkoston välillä myös varmistaa kehitystyön ja tuotannon jatkuvuuden, sekä kokoaikaisen asiakastuen saatavuuden.
Liferay tiiviissä yhteistyössä

Liferay tiiviissä yhteistyössä

Tiiviillä yhteistyöllä Liferay järjestelmän kehittäjien kanssa ja avointa lähdekoodia hyödyntäen varmistamme, että pystymme toimittamaan ratkaisuja ja kehittämään järjestelmiä ketterästi.
Arcusys on Liferay Platinum Partner

Arcusys on Liferay Platinum Partner

Osaamisemme Liferay projektien toimittajana on maailman kärkitasoa. Tunnustuksena asiantuntemuksestamme meille on myönnetty virallinen Liferay Platina-kumppanuus.
Liferay on myös Gartnerin valinta

Liferay on myös Gartnerin valinta

Jo viitenä vuotena peräkkäin kansainvälinen tieto- ja viestintätekniikan tutkimus- ja konsultointiyritys Gartner on valinnut Liferayn "Magic Quadrant for Horizontal Portals" listauksen kärkeen.

Kaikenkattava ratkaisu

Liferay portaalialusta mahdollistaa vaativien ja moniulotteisten ratkaisujen toteutuksen ilman mittavia järjestelmätoteutuksia. Ratkaisu itsessään tarjoaa sisällönhallintajärjestelmän ja laajan valikoiman yhteisötyökaluja. Ketterän järjestelmäkehityksen avulla pystymme tuottamaan Liferay-alustalle asiakkaan toivomusten mukaisia työkaluja ja toimintoja. Liferayn ansiosta pystymme myös reagoimaan nopeasti korkeaa tietoturvaa ja saatavuutta vaativiin projekteihin.

Mitä Liferay maksaa?

Haluatko tietää, mitä Liferay lisenssi maksaa? Täytä Liferay hintalaskuri helposti ja nopeasti ja saat tiedot kätevästi sähköpostiisi.


Edellinen: Miksi valita Arcusys?