Liferay - Järjestelmäkehitys
< Takaisin palvelut sivulle

Järjestelmäkehitys

Lisää toiminnallisuutta

Koostamme jo olemassa olevat hajanaiset järjestelmät yhdeksi kokonaisuudeksi. Toteutamme asiakkaan järjestelmiin uusia toiminnallisuuksia. Voimme luoda asiakkaillemme kokonaan uusia palveluja, jotka ovat käytettävissä verkon kautta paikasta ja ajasta riippumatta.

Hyvä palvelu säästää aikaa ja rahaa

Kuntalaisten sähköinen asiointi, yliopistojen sähköinen tenttimisjärjestelmä, vakuutusyhtiön korvaustenhakujärjestelmä, teollisuusyrityksen alihankintaketjun ohjausjärjestelmä – siinä esimerkkejä tekemästämme järjestelmäkehityksestä. Miten sinun organisaatiossasi voitaisiin parantaa palvelua, lisätä kannattavuutta tai säästää turhissa kustannuksissa?

Ketterä ohjelmistokehitys

Ketterät kehitysmenetelmät varmistavat halutun lopputuloksen ja hyvän käytettävyyden. Tuottavuuden lisäksi ketterien menetelmien etu on avoimuus; asiakkaalla on mahdollisuus tiiviiseen etenemisen seurantaan. Käyttämämme työskentelyn metodit ja lähestymistavat keskittyvät ongelmien ymmärtämiseen. Teknologiavalinnoilla, laadun tarkkailulla ja ketterien menetelmien käytöllä varmistamme onnistumisen järjestelmien liittämisessä ja tietosisältöjen välittämisen erilaisten järjestelmien välillä.


Seuraava: Valamis-oppimisympäristö
Edellinen: Liferay-portaaliratkaisut ja- lisenssit