Arcusys Oy saavutti AAA luottoluokituksen ja nousi TiVi250 listalle
< Takaisin uutiset sivulle

Arcusys Oy saavutti AAA luottoluokituksen ja nousi TiVi250 listalle

Avoimen lähdekoodin ratkaisuihin erikoistunut Arcusys Oy on saavuttanut korkeimman mahdollisen AAA luottoluokituksen. AAA luottoluokitus kertoo mm. yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, moitteettomasta maksukäyttäytymisestä ja positiivisesta omistajataustasta. Listalle pääsevien yritysten taustat analysoidaan järjestelmällisesti ja kerättyä tietoa käytetään yritysten luottokelpoisuuden ja liiketoiminnan haasteista selviytymisen arvioimiseen.

Arcusys on myös ensimmäistä kertaa kivunnut mukaan TiVi250 listalle. Yritys sijoittui tänä vuonna listan sijalle 240. Listaus on Tietoviikon ja Talouselämän yhteistyönä koottava lista, joka kerää vuosittain yhteen Suomen 250 nopeimmin kasvanutta IT yritystä.

"Arcusys on kasvanut nopeasti ja erittäin kannattavasti. Viime vuonna liikevaihtomme oli 6,6 miljoonaa euroa, josta voittoa ennen veroja oli 1,2 miljoonaa euroa. Liferayhin pohjautuva liiketoimintamme mahdollistaa yrityksemme kannattavan ja pitkäjänteisen kasvun ja tuotteemme, kuten Valamis oppimisympäristö, on tuonut yritykselle hyvää kannattavuutta ja kasvua. Myös kansainvälistyminen alkaa näkyä merkittävästi liiketoiminnassamme", kertoo Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Lisätiedot:

Arcusys Oy                        
Jussi Hurskainen                    
Toimitusjohtaja                    
+358 500 879 417                    
jussi.hurskainen@arcusys.fi


Seuraava: Marsin asuttamista selvitetään Arcusysin oppimisteknologian avulla
Edellinen: Team Valamis enters $15 Million Global Learning XPRIZE