Arcusyin avoimet paikat
< Takaisin työpaikat sivulle

Arcusysin avoimet paikat

Pyörä on jo keksitty, mutta sen käytöstä keksitään jatkuvasti uusia sovelluksia. Meidän homma pyörii avoimen lähdekoodin ja erityisesti Liferayn ympärillä. Suunta on kuitenkin sama. Kohti uusia, entistä parempia sovelluksia ja ratkaisuja. Vauhti on välillä aika huimaakin ja lisää polkijoita tarvitaan. 

Älä huoli! Turvallista tämä on, sillä olemme tutkitusti yksi Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista. Porukkaamme kuuluu monipuolisesti oman osa-alueensa huippuja ja persoonallisia yksilöitä, joilla on kaikilla yhteinen päämäärä. Että sillä tavalla täällä mennään. Kovaa, mutta järkevästi kypärä päässä.

Tiesitkö, että viimeisen vuoden aikana henkilöstömäärämme kasvoi 25 %, kun samaan aikaan pyöräilyn suosio Suomessa kasvoi 10 %? Jos jäit miettimään, miten nämä asiat liittyvät toisiinsa, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Python/Django Software Developer, OULU

Vahvistamme pitkäaikaisen asiakkaamme Kalevan projektitiimiä ja haemme Arcusysin huipputyöpaikan henkeen saumattomasti sopivaa ja ongelmanratkaisukykyistä Python/Django Software Developeria.

Hae

Software Developer (Oulu/Joensuu/Lappeenranta)

Nyt joukkomme vahvistukseksi on haussa intohimolla ohjelmistosuunnitteluun suhtautuva Software Developer Oulun, Joensuun, tai Lappeenrannan toimipisteellemme.

Hae

Visual Designer (Joensuu/Oulu)

Yrityksemme kasvaessa vauhdilla haemme intohimolla työhönsä suhtautuvaa, huipputyöpaikan henkeen sopivaa Visual Designeria tiimimme vahvistukseksi Joensuuhun tai Ouluun.

Hae

Avoin hakemus

Meillä on lähes aina tilaa yrityskulttuurimme saumattomasti sopivalle työntekijälle, joka suhtautuu omaan työhönsä intohimolla ja pyrkii kaikessa tekemisessään entistä parempaan laatuun.

Hae

Seuraava: Arcusys työpaikkana